Venligst download fortrydelsesformularen her. 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på standardvarer købt i vores webshop. Varer på kundemål og specialkundevarer kan ikke returneres. 

Perioden regnes fra den dag hvor du modtager varen.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet, og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. e-mail på info@plastdk.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Venligst benyt vores standard fortrydelsesformular og send en kopi med returvaren.

Fortrydelsesformularen finder du her (FORTRYDELSESFORMULAR)

Varer skal returneres i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen.

Der hæftes kun for eventuel forringelse af varens værdi som skyldes håndtering (såsom ridser og slåede kanter mm),  eller hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde,som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt. Det betyder at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.