Fragt og levering

Leveringstid:

Leveringstiden for standardvarer er 1-5 dage.

Leveringstiden for specialvarer efter aftale. 

Du vil blive kontaktet med en leveringstid såfremt en vare er udsolgt.

Fragtpris: 

Prisen for levering er afhængig af mængde og pakkestørrelse og vil blive oplyst ved bestilling af en given vare. 

Levering vil, medmindre andet er aftalt, ske med Danske Fragtmænd.   


For ordrer over kr. 5.000,00 er leveringen gratis i hele Danmark, dog undtaget øer som ikke er brofaste.

Levering til ikke-brofaste øer vil blive leveret til nærmeste brofaste færgehavn. 

Hvis du i forbindelse med ordreafgivelsen har tilføjet i kommentarfeltet at varen må afleveres på et aftalt sted hvis du ikke selv er hjemme, skal du være opmærksom på at du har det fulde ansvaret for leverancen.     

Levering er ab fabrik, og køber bærer risikoen for hændelige begivenheder der rammer varen herefter. Dette er gældende uanset om PlastDK afholder udgifterne til varens transport. Såfremt der ønskes tegnet en forsikring mod skader der kunne rammer varen, er dette købers ansvar. 

Afhentning af varer

Der er også mulighed for selv at afhente varen på Blomstervej i Tilst, Århus, men først når du har modtaget en e-mail fra os med en nærmere angivelse af adresse.

Afhentningen kan foregå på alle hverdage mellem kl. 9.00 - 15.00.   

Køber bedes venligst undersøge varen for fejl og mangler straks ved udlevering da afhentning af varer er ab fabrik: Køber bærer risikoen for hændelige begivenheder der rammer varen herefter. Såfremt der ønskes tegnet en forsikring mod skader der kunne rammer varen, er dette købers ansvar.    

Ved modtagelse af din vare 

Undersøg venligst straks ved modtagelsen at varen er i orden og at der ikke er sket synlige transportskader. Hvis der er en synlig skade på emballagen, skal du kvittere med forbehold på fragtbrevet inden modtagelsen og straks herefter kontakte os på e-mail gerne med foto-dokumentation. Send e-mailen til info@plastdk.dk.

Såfremt varen er beskadiget under transport, så skal det noteres på fragtbrevet ved modtagelsen. I modsat fald er der ikke mulighed for at kræve erstatning. Reklamation skal senest være os i hænde inden 8 dage fra modtagelse af varen., Ved senere reklamation er køber afskåret fra at gøre manglen gældende. Returnering af varen kan kun finde sted efter forudgående aftale og skal ske senest 1 måned efter indgåelse af returneringsaftale, da denne ellers bortfalder.